Social Selling met LinkedIn Sales Navigator

Gevorderde training rond het commercieel gebruiken van LinkedIn via de Sales Navigator en het toelichten waarom en hoe social selling best deel kan uitmaken van uw verkoopproces.

Sales Navigator is een apart platform naast uw standaard LinkedIn platform specifiek gericht om u te helpen in uw dagelijkse verkoop. Social selling is steeds belangrijker aan het worden. Het is een middel:

  • om je te helpen bij het bekend maken van je vakkennis, vaardigheden en ervaring,
  • om met de juiste mensen in contact te komen,
  • om te weten wat er speelt bij je prospects,
  • en om je netwerk te versterken.

Het doel van deze workshop is dat we met Sales Navigator deze 4 pijlers doorlopen en uw mensen helpen deze tool effectief te gebruiken.

Mercuri International is in 2015 een strategisch partnership aangegaan met LinkedIn. Dit betekent dat onze trainers geaccrediteerd zijn en het LinkedIn’s InStruct program hebben gevolgd om in naam van LinkedIn de Sales Navigator training te geven. Uiteraard geven we ook training voor de LinkedIn.com basis tool.

Onze aanpak

Op basis van een bewezen succesvolle 5 stappen methode focussen wij op impact en resultaat. We geloven hierbij in een aanpak die we afstemmen op uw organisatie, medewerkers en marktomgeving. Onze doelstelling is om samen uw sales strategie te implementeren en meetbare resultaten te boeken. 

E-mail: mercuri@mercuri.nl

Tel: +31 88 63728 74